دستگاه پرکن مایعات، یکی از عوامل اصلی و اصولی خطوط تولید، مکانیزم این دستگاه پرکن(اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک و یا دستی) مایعات در هنگام بسته بندی و پرکردن(پرکن)
دستگاه پرکن مایعات، یکی از عوامل اصلی و اصولی خطوط تولید، مکانیزم این دستگاه پرکن(اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک و یا دستی) مایعات در هنگام بسته بندی و پرکردن(پرکن)
دستگاه پرکن مایعات دستگاهی می باشد که از آن جهت پر کردن وزن و یا حجم مشخصی از مایعات با چگالی، حالات و ویسکوزیته (خاصیت گرانروی) متفاوت استفاده می کنند. انتخاب و خرید دستگاه پرکن مایعات مناسب جهت کسب و کارتان مسئله ای مهم است، به همین علت پیشنهاد می کنیم که جهت تصمیم گیری هر چه بهتر در این زمینه و خرید دستگاه متناسب قبل از هر اقدامی با مشاورین ما که آماده ی پاسخدهی به سوالات شما عزیزان در این زمینه هستند، مشورت کنید.
انواع دستگاه پرکن مایعات نسبت به نوع و خواص مایع متنوع هستند که اگر دستگاه به نادرست خریداری شود، در وهله ی اول خط تولید شما را مختل کرده و پس از آن شما را متحمل ضررهای مالی بالا و چه بسا جبران ناپذیر نیز خواهد کرد.
در ابتدای امر شما نیاز دارید که نوع مایع موردنظر جهت بسته بندی را مشخص کنید چرا که دستگاه پرکن مایعات رقیق و دستگاه پرکن مایعات غلیظ با یک دیگر تفاوت دارند. از حالات مایعات می توان به مایعات رقیق، مایعات نیمه غلیظ، مایعات دارای ذرات جامد، مایعات غلیظ و چسبناک، مایعات خورنده و اسیدی و… اشاره کرد که قطعا جهت پر کردن آن ها درون ظروف مشخص و مناسب باید دستگاه درست را انتخاب کنید.
در دستگاه پرکن مایعات رقیق، فرآیند پر کردن، با کمک خاصیت گرانروی و وزن خود مایعات انجام می گیرد در حالی که برای پر کردن مایعات غلیظ به وسیله دستگاه پرکن مایعات غلیظ از سیلندر پیستون یا پمپ کمک می گیرند.
اگر سیستم تزریق در دستگاه پرکن مایعات از نوع جاذبه یا پمپ باشد، از تایمر جهت کنترل میزان مواد تزریقی بهره می گیرند در حالی که اگر سیستم پرکردن در دستگاه پرکن مایعات از نوع پیستونی باشد (مختص مایعات غلیظ) سنسور قطع کننده ای در آن تعبیه شده است که پس از اتمام تزریق پیام قطع عمل پرکردن را ارسال می کند. از دیگر موارد حائز اهمیت نوع و تعداد نازل های نصب شده در دستگاه پر کن مایعات است که متناسب با نوع محصول و حجم تولید مورد نظر مشتری ساخته می شود.
جهت مشاوره برای راه اندازی خط تولید، استعلام مشخصات فنی دستگاه، قیمت و هزینه راه اندازی آن با کارشناسان ما تماس بگیرید.
09129410151
همان طور که در بخش قبلی متوجه شدید دستگاه پرکن مایعات با توجه به غلیظ بودن یا رقیق بودن محصول مورد نظر انتخاب می شود. انواع این دستگاه به شرح زیر می باشد:
در قسمت های قبل گفته شد که برای خرید دستگاه پرکن مایعات اولین قدم مشخص کردن حالت مایع محصولی که شما در نظر دارید می باشد، پس از تعیین کردن این موضوع بهتر است با کارشناسان ما تماس بگیرید که پس از مشاوره دستگاه مناسب محصول تولیدی شما مشخص می شود.
برخی عوامل نظیر تعداد نازل ها، اتوماتیک یا دستی بودن دستگاه، طول نوار نقاله، جنس یراق و… در خرید و قیمت نهایی دستگاه مورد نیاز شما موثر هستند، همچنین برخی از سفارشی سازی ها که مشتری درخواست می کند نیز از دیگر عوامل موثر در خرید می باشد. ارسال توسط ماشین سازی ویرا به سراسر کشور انجام می شود و شما عزیزان می توانید پس از هماهنگی بازدید حضوری نیز از کارگاه داشته باشید.
جهت مشاوره برای راه اندازی خط تولید، استعلام مشخصات فنی دستگاه، قیمت و هزینه راه اندازی آن با کارشناسان ما تماس بگیرید.
09129410151
دستگاه پرکن مایعات دستی یا نیمه اتوماتیک جهت بسته بندی هایی در ابعاد کوچک مناسب می باشد؛ این دستگاه دارای سیستم پنوماتیک است که می توان از طریق آن ظروف مختلف را پر کرد. وزن این دستگاه به شکلی است که می توان به راحتی آن را حمل کرد. دستگاه پرکن دستی نیازی به برق نداشته و یک دستگاه نیمه اتوماتیک به شمار می رود که برای راه اندازی نیاز به یک نیروی انسانی دارد البته کار با این دستگاه دشوار نیست و از این رو نیازی به بودن یک نیروی آموزش دیده و متخصص نیست.
جنس شاسی دستگاه از فولاد با رنگ الکترواستاتیک است. قیف و دیگر قطعاتی که در مجاورت با مایع قرار دارند از جنس استیل هستند، به علت این که بعضی از قسمت های این دستگاه به صورت دائم با مایعات گوناگون در تماس هستند، در این بخش ها استیل 304 به کار رفته است که ضد خوردگی و ضد زنگ است که همین امر سبب طول عمر دستگاه می شود.
عملکرد دستگاه پرکن مایعات تمام اتومات اینگونه است که در ابتدا اپراتور خط ظروف را بر روی نوار نقاله دستگاه قرار داده پس از این که ظروف به سمت نازل ها هدایت شده و دقیقا پایین نازل ها قرار گرفتند اعلان پر کردن توسط حسگرهای تعبیه شده داده می شود. جهت انجام تنظیمات مرتبط با دستگاه، در هر قسمت از دستگاه ادوات مکانیکی و تایمرهایی نصب شده است که اپراتور به وسیله آن ها دستگاه را به طور دقیق تنظیم می کند تا سریع، بدون هدر رفت وقت و با دقت هرچه تمام و بدون چکه کردن نازل ها عمل پر کردن انجام گیرد.
پس از این که ظروف پر شدند به سمت قسمت درب گذاری هدایت می شوند و در این بخش عمل درب گذاری بر روی هر یک از ظروف انجام می شود. در قسمت درب بند دستگاه یک عدد هد آلومینیومی کلاج دار موجود است که پس از این که درب ها بسته شدند هد از مخدوش شدن سطح آن ها جلوگیری می کند. در ادامه خط تولید نیز با توجه به درخواست و نیاز مشتری دستگاه هایی مانند لیبل شیرینگ و دستگاه سیل القایی تعبیه می شوند. در پایان کار ظروفی که درب بندی شده اند و به انتهای نوار نقاله رسیده اند توسط اپراتور به محل دیگری انتقال پیدا می کنند.
جهت مشاوره برای راه اندازی خط تولید، استعلام مشخصات فنی دستگاه، قیمت و هزینه راه اندازی آن با کارشناسان ما تماس بگیرید.
09129410151
به طور کلی برای دستگاه پرکن مایعات، سه نوع نازل پرکن موجود است که هر کدام با خصوصیاتی که دارند برای موارد گوناگونی کاربرد دارند. این نازلها عبارتند از:
نازل پرکن مویرگی
نازل پرکن مویرگی جهت پر کردن موادی همچون بستنی بدون چکه کردن و با سرعت آرام کاربرد دارد.
نازل پرکن مخروطی وارونه
این نوع نازل مورد مناسبی جهت پر کردن مایعات چسبنده نظیر کرم ها و انواع سس میباشد.
نازل پرکن نشیمن مخروطی
از این نوع نازل هم جهت پر کردن مواد غلیظی نظیر بستنی ها، کرم ها و سسها استفاده می شود که مواد را بدون هدر رفتن و دور ریز و بدون چکه به درون ظروف منتقل می کنند.
دستگاه پرکن تک نازله به صورت نیمه اتوماتیک یا دستی جهت پر کردن انواع مایعات نیمه رقیق و رقیق درون ظروف مختلف کاربرد دارد. این دستگاه قابلیت نصب راحت، کارکرد مناسب و هزینه پایینی را نیز دارا می باشد و برای کارگاه ها و کارخانههای کوچک بسیار مقرون به صرفه میباشد.
برخی از کاربرد های دستگاه پرکن تک نازله در صنایع مختلف به شرح زیر می باشد: